VIN anmeldelser

i am wine

Udover at være en ortodoks vinbedårerdriver jeg også, sammen med min mand, L’Enoteca di Mr. Brunello som er en kombineret restaurant og vinbutik. Vi ejer endvidere et importfirma, gennem hvilket vi importerer størstedelen af de vine vi har på restauranten samt de vine vi sælger i detail.

I hele denne sammenhæng, smager vi årligt et hav af vine, og heriblandt rigtig meget vældig, vældig godt. Som vi dog ikke selv har mulighed for at hente hjem. Da træerne som bekendt ikke vokser ind i himlen og vi derfor ikke kan købe alt, som vi bliver vilde med.

For at råde bod på dette, tager jeg imod vinprøver fra ind- og udland, som jeg scorer fra 8-12 (12 er højest), i et oprigtig håb på at andre danske vinhandlere vil købe vinene hjem såfremt der er tale om en vin som ikke pt er i Danmark.

Jeg modtager vine fra vinhandlere i Danmark og således vine som allerede er i landet, dette med sigte på at få lov til at være med til at sprede information om kvalitetsvine, så vinene kan komme ud til endnu flere vin elskende forbrugere. Jeg kan ikke gøre for det – jeg er en vaskeægte vinnørd med en kæmpe passion for at formidle kendskabet til rigtig gode vine (og i det hele taget alt hvad som har med vin at gøre).

Min store passion for kvalitet, betyder også at jeg ikke præsenterer noget her på min side, som er under 8.

Læs mere

“Lagringspotentiale” med tallen fra 1 til 4 betyder:

1: Drik nu eller indenfor relativ kort tid
2: Hold indtil tre år
3. Hold indtil fem år
4. Hold indtil 10 år, muligvis længere

Symboler:

Har vinen dette symbol, betyder det at der er særlig god kvalitet for pengene

SOMMER VIN GUIDER 2020

Få nyheder fra

Jennifer Delaloca

direkte i din indbakke

Scroll til toppen